Retourneren en omruilen

Bevalt de lamp niet of heb je het kapot ontvangen? Vervelend. Bij Directlampen.nl kun je binnen 14 dagen jouw lamp gratis omruilen of retourneren.

Heeft u andere vragen over uw retourzending? Bekijk dan de veelgestelde vragen hieronder.

Kan ik een artikel nog ruilen?

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen gratis de bestelling te ruilen of te retourneren. Dit is mogelijk zonder opgave van reden. Indien mogelijk graag terug sturen in de originele verpakking.

Kan ik de retourmelding annuleren?

Ja, dat kan! Zolang het pakket nog niet is verstuurd, is er niets aan de hand. Het is niet verplicht om het retouretiket te gebruiken. De betalingsverplichting blijft dan natuurlijk wel staan.

Waar kan ik mijn artikelen voor retour afgeven?

Bij ieder PostNL, DPD of DHL servicepunt in Nederland kunnen artikelen worden afgegeven met de bijbehorende retouretiketten. De geldigheid van een retouretiket is 14 dagen. Deze dient dus ook binnen 14 dagen ingeleverd te worden.

Wanneer ontvang ik mijn geld terug?

Als we de retourzending hebben ontvangen op onze retourafdeling, wordt het artikel gecontroleerd. Het zal na verwerking maximaal 72 uur (2 à 3 werkdagen) duren, voordat je het aankoopbedrag ontvangt.

Hoe wordt ik op de hoogte gehouden van de betreffende retourzending?

Als we de retourzending hebben ontvangen, wordt deze gecontroleerd en verwerkt. Nadat de retourzending behandelt is, sturen wij een e-mail. Het retourbedrag wordt vervolgens teruggestort binnen 72 uur.

Wat als mijn bestelling niet compleet of beschadigd is?

Heel vervelend! Neem direct contact op met ons per e-mail of telefoon. Wij zullen ervoor zorgen dat jouw probleem zo snel mogelijk wordt opgelost. Tip: houdt het bestelnummer bij de hand, zodat wij je snel van dienst kunnen zijn.