Houten industriële hanglamp

Verpakking-lichtlab

De verpakking van deze industriële hanglamp is een lust voor het oog. Het product is mooi vormgegeven, heeft een duidelijke handleiding en ziet er stoer uit. Het feit, dat er uit een bouwpakket een prachtige lamp ontstaat is fascinerend. Het uitpakken en in elkaar zetten van de lamp is al een leuke bezigheid en belevenis op zich.

Bouwpakket-houten lamp

Eerst maak je steuntjes van de kleinste onderdelen en daar leg je een rib in. Zo kan je alle ringen makkelijk in deze rib klemmen. Vervolgens klem je drie ribben om de ringen, zo zie je langzaam maar zeker de vorm van de lamp ontstaan. Dan duw je de fitting door de kleinste ring en bevestig je de overige ribben rond de ringen. Klaar is je hanglamp!

Bouwpakket-lamp

Deze bijzondere industrielamp is een echte eyecatcher, maar voegt zich ook goed in elk interieur door het transparante uiterlijk.

Houte stoere lamp sfeerfoto

Wanneer je de lamp voor een witte muur hangt, creëer je een grafische en industriële look. Als je ervoor kiest om de lamp te combineren met wat kleur, blank hout en een mooie zwart wit print, dan wordt het geheel veel zachter met een meer Scandinavisch gevoel.

Lichtlab-houten industriele hanglamp

Deze industielamp gemaakt van MDF kan je op veel verschillende plaatsen in huis ophangen. In eerste instantie denk je bij een hanglamp aan een plekje boven de eettafel. Daar leent deze lamp zich ook uitstekend voor. Maar de lamp is ook ontzettend leuk om boven je werkplek te hangen. Ook kan je de lamp leuk schuin boven een bank of bed hangen en boven een wandmeubel doet deze hanglamp het ook erg goed. Mogelijkheden te over, dus ophangen deze lamp en stylen maar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *