Koperen industriële hanglampen!

Koperen-hanglampen

koperen-hanglampKoperen lampen is sinds midden 2014 steeds een grotere trend geworden in de lampenwereld. Van hanglampen tot tafellampen, van vloerlampen tot wandlampen, alles koper! In dit artikel komen twee unieke koperen hanglampen naar voren, om een inzicht te geven in deze unieke trend.

Koper vind je het meest bij industriële lampen, want wat is er nou mooier dan een stijlvolle en toch robuuste koperkleur op je al stoere industriële lamp? Een vraag met weinig antwoorden… De kopertrend ondervind in 2015 nog steeds een groei, ook omdat koper veelal overal in te zetten is. Kijk maar eens naar de bovenstaande sfeerimpressie. De koperen hanglamp mengt zich als het ware in het!

 

hanglamp-koperOok een wat eenvoudigere lamp in het koper geeft al een totaal ander beeld. Een grijze en grauwe kamer zoals hierboven weergegeven krijgt door de koperkleur een totaal andere ‘look’. Leuk om te doen: combineer eens iets kleins, met koperkleur, met de koperen lamp. Zoals je ziet hierboven creëren de koperen accenten een schitterende toevoeging aan ieder interieur!

Ben jij iemand die de laatste trends volgt, of gewoon toe aan iets anders? Dan zijn koperen lampen een echte aanrader! Het is tijdloos, uniek en simpelweg een lust voor het oog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *